Goli Tánchely

Last update: 2024. 05. 06. at 00:04
NEM FRISSÜLŐ ARCHÍV BEJEGYZÉS
NON-UPDATING ARCHIVED POST

Infrastruktúra
Az Új Előadóművészeti Alapítvány tevékenységének lényege a komplex és integrált kortárstánc-kultúra fejlesztés. 6 éves kortól az idős korig, kezdőktől a pedagógusok továbbképzéséig, tánctechnikai képzéstől a társművészetekkel való kapcsolatépítésig egy helyszínen nyújtjuk szolgáltatásainkat. A generációk és fokozatok egymás mellett élése ösztönző kölcsönhatással bír minden résztvevőre, ugyanakkor jelentősen javítja az infrastruktúra kihasználtságát.
A tárgyi feltételeket az Alapítvány az 1983-ban alapított Kreatív Mozgás Stúdió felszereléseinek beépítésével 1999 óta fejlesztett Goli Tánchelyen biztosítja.
A legnagyobb “bérlő” a Budapest Kortárstánc Főiskola valamint az EMMI által is támogatott Kortárs Alkotó Műhely igényei mellett a fennmaradó idősávokat az üzemeltetés költésgeihet  hozzájáruló  szakmai tevékenységet folytató bérlők hasznosítják.

A tánctermek általános leírása:
Összes termünk alkalmas tánctechnikai, kreatív és egyéni foglalkozások lebonyolítására. Nagyobb tánctermeink (1-2) – az átlagos színpad méretekhez alkalmazkodva – alkalmasak főpróbák és házibemutatók befogadására. A további termek (3-8) választéka lehetőséget biztosít az előadás előkészítő próbamunka különböző fázisaihoz, a mozgásanyaghoz a résztvevők létszámához legmegfelelőbb terem kiválasztásához.

A tánctermek alapfelszereltsége az alábbiakat tartalmazza:
Három rétegű speciális rugalmas táncpadló. Grabolett balettpadló borítás. Tükrök, melyek igény szerint függönnyel eltakarhatók. Megfelelő légteret biztosító belmagasság. Rugalmasan szabályozható fűtési és szellőztetési lehetőség. 2016 nyarától az 1. és 2. termünk klimatizált. Hangszigetelt falak és ajtók. Állandó beépítésű, nagy teljesítményű sztereó hangsugárzók. Erősítő. CD lejátszó, az iskola teljes hangarchívumához (117 GB MP3 zenei anyag) folyamatos hozzáférést biztosító komputer. Csatlakozási lehetőség további hangforrásokhoz. Az egyes termek többletszolgáltatásait az alábbi táblázatban tüntettük fel.

Árak:

Fűtési szezonon kívüli (április 1-október 31)/
Fűtési szezon (november 1-március 31)

Terem Méret Felszereltség Óradíj
(60perc)
(április 1-október 31)
Óradíj (60perc)
(november 1-március 31)
Nagyterem 14 x 11 m háromrétegű hajópadló grabolett linó borítással,
elfüggönyözhető tükörfal,
bordásfal, balettrudak,
hangosítás, zongora
  11.000.- Ft   15.000.- Ft
Színházterem 13 x 11 m háromrétegű hajópadló grabolett linó borítással,
hangosítás, zongora
balett rudak,
gurítható tükrök,
a klub felé nyitható oldalfal
  10.000.- Ft   14.000.- Ft
Kisterem 6 x 10 m háromrétegű hajópadló grabolett linó borítással,
hangosítás
elfüggönyözhető tükörfal
 5.000.- Ft   7.000.- Ft
Balett-terem 10 x 10 m háromrétegű hajópadló grabolett linó borítással,
hangosítás, elektromos zongora
balett rudak
elfüggönyözhető tükörfal
 6.000.- Ft    8.000.- Ft

A terembérlési lehetőségekről ITT tájékozódhat.

ANGOLUL / FIND THIS INFO IN ENGLIS TOO