FELVÉTELI – BKTF 2018/19

A felvételi folyamat lezárult. Több mint 120 jelentkező vette fel velünk a kapcsolatot. 91 táncossal személyesen is találkoztunk a külföldi és magyar előfelvételiken. Körülbelül 30 táncossal láttuk lehetségesnek az együttműködést, akik közül végül 8 táncos kezdni meg 2018. augusztus 21-én a Budapest Kortárstánc Főiskolát. Idén összesen a BA és MA szakon összesen 40 táncossal fogunk dolgozni. A magyar állam 0 forinttal támogatja a BA képzést, 3 fő a támogatott MA keret. 


A Budapest Kortárstánc Főiskola diákjai jelenleg 15 nyelvet beszélnek, az angol – mint közvetítő nyelv – nélkülözhetetlen. 
Ezért rögtön átirányitjuk Önt / átirányítunk Téged az angol nyelvű AUDITION PROCESS – BCDA 2018/19 honlap bejegyzésünkre.*
Sietünk megjegyezni, hogy – művészet-pedagógiai okokból – nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy amikor csak lehet ki-ki saját anyanyelvét használja.
Jó ismerkedést!

* A magyar és EU állampolgárok figyelmét felhívjuk, hogy a 2018. február 15. előtti FELVI jelentkezés nélkülözhetetlen azoknak, akik állami ösztöndíjas képzésre jelentkeznek, melyet azonban sajnos csak a Tanári MA szakunkon biztosít már hallgatóinknak korlátozott számban Magyarország jelenlegi kormánya.